Vill du slippa slitet hår och kluvna hårtoppar?

by admin on 2009-03-02

kluvna

Har du torrt och slitet hår? Har du kluvna hårtoppar? Många har problem med det här men det finns faktiskt sätt att undvika det. Här kommer några tips på hur ni undviker kluvna hårtoppar och att slita på håret allt för mycket.

  • Har man väldigt torrt hår så kan man dels använda Titos favoritprodukt, en ekologisk Olivoljekräm, som ger håret fukt och förebygger kluvna hårtoppar. Man kan även använda flytande aloe vera som ger ett blankt och fint hår.
  • Tänk på att när du fönar ditt hår så lägg lite extra tid på topparna så att de inte blir risiga, det är då det slits.
  • Kolla in videon om hur du borstar ditt hår, många gör fel vilket gör att man sliter onödigt på håret.

Man kan tyvärr inte undvika kluvna hårtoppar och slitningar helt. Om era toppar ser ut som på bilden ovan så finns det faktiskt bara en sak att göra…klipp av dem! Se bara så snygg Amelies hår blev efter:

img_0190

Leave a Comment

Previous post:

Next post: