Olivoljekräm, inte bara mot torr hårbotten

by admin on 2009-03-20

oliv

Ditt hårs bästa vän är heltklart den här Olivoljekräm från Organic Root Stimulator. Kliar det i din hårbotten, är den torr och irriterad? Då är det den här Olivoljecremen du ska använda. Har du slitna hårtoppar och torrt hår, använd Olivoljecremen. Den passar alla hårtyper och återställer den naturliga fuktigheten i ditt hår och gör det blankt och fint, att den dessutom är väldigt dryg är bara ett plus. En annan fantastisk sak är att du inte behöver tvätta händerna efter att du använt den eftersom olivoljekrämen fungerar utmärkt som handkräm, för fötter och torra armbågar. Den är även helt organisk och ekologisk så att du till och med kan äta den i krigstider.

Användning:
Massera in en klick Olivoljekrämen i hårbotten noggrant och borsta sedan ut håret så att krämen sprids ut i topparna.

Tips: För att förhindra kluvna toppar så kan man applicera krämen i hela håret på kvällen, vira in håret i en handduk och sova med det. Du kommer att vakna med ett vackert och glänsande hår!

För fler fantastiska hårprodukter, klicka här.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: