Roger Morgan om Alice Timander

by admin on 2009-03-25

alice

Roger Morgan stylade håret på Alice Timander i över 30 år. Hon var lika känd för sina vackra klänningar som för sina fantastiska håruppsättningar. Här berättar Roger Morgan lite om Alice Timanders hår. Kolla även in det coola bildgalleriet med Roger Morgan och kändisar han styla. Hårhistoria minst sagt! Klicka här.


Alice Timander var den som stack ut mest. Jag träffade henne första gången för 30 år sedan när hon skulle gå en visning på Alexandra för butik Look och det var även första gången som jag gjorde hennes hår. Hon hade haft mycket smålockar men redan kommit upp i den åldern då hon inte bordet ha sådant, så jag sträckte ut hennes hår istället. Efter det så började det med att jag skaffade henne en halvperuk, sen gick vi över till peruker mer och mer eftersom hon började bli rädd om sitt hår efter alla blonderingar. Alice var ju ganska mörk från början, inte blond som alla tror.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: