Zübeyde ger hårtips till Robinson-deltagarna

by admin on 2009-04-24

robin

Hur klarar sig håret om man inte tvättar det? Hur mycket sliter 40 gradig hetta och starkt solljus på ditt hår? Robinson 2009 är i full gång och det är ju ingen hemlighet att Robinson-veteranen  Zübeyde Simsek tycker att det var tuffare förr. Hon deltog själv 2001 och 2003 och självklart var vi tvungna att fråga henne om hon har några bra hårtips till de på ön.
Läs även intervjun med Zübeyde här.

Har du några bra hårtips till deltagarna i Robinson 2009?
När jag var med så tog jag solskyddsfaktor 50 i skumform i mitt hår. Det var fett och bra och behöll kvalitén i håret.

Så håret blektes inte då heller?
Jo, solen tog ju mycket på håret, men den slet inte så mycket på det.

Klippte du folk på ön?
Nje, jag och Mirre flätade och fixade de andra delagarnas hår lite när vi var där nere och sen klippte jag killarnas skägg med en nagelsax.

Kommer du att ta med solskyddsfaktor 60 nästa gång du är med?
Haha…In your dreams, jag kommer inte att delta fler gånger.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: