Katerina Janouch hos Tito

by admin on 2009-09-24

Katerina Anka | Bloggar av Katerina Janouch - Min blogg - amelia

Vi på Titos gillar Katerina Janouch och Katerina gillar Titos.se. Så här skrev Katerina efter att ha blivit klippt hos Tito Frez:

“Inför Bokmässan o allt. Darlings jag har suttit hos min käre frisör Tito halva dagen för att bli Hollywood-fin i håret och jag kan avslöja att det ligger en hel vetenskap bakom denna underbara frisyr, jag känner mig bortskämd pampered och omhändertagen i en oas av lyx!! Tito är helt enkelt grymmast o bäst och han förstår sig på hår, till skillnad från vissa andra frisörer (inga ord efter mig haha).

Ni som undare över min frisör ni hittar honom här: (adress är Karlavägen 74).

www.titos.se

Bilden är lånad från Katerinas  blogg.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: